KEHO JA LÄSNÄOLO

Haluatko löytää uusia voimavaroja ja syvempää ymmärrystä itsestäsi?

Kaipaatko keinoja hallita stressiä ja vahvistaa läsnäolon taitoa?

 

Haluaisitko ottaa itsellesi rauhallisen lepohetken palautumiselle?

Tai ehkä olet kiinnostunut harjoittamaan mielen ja kehon eheyttämistä sekä arjen haasteista irrottauttumista?


Kehollisen läsnäolon workshopit ja valmennukset perustuvat 20-vuotisen kokemukseni pohjalta kehittämääni Kehollisen tunneilmaisun metodiin ja työhöni keho- ja tunnetietoisuusvalmentajana.

 

Metodi ammentaa tanssi-liiketerapiamenetelmistä, liikeimprovisaatiotekniikoista ja teatteripedagogisista menetelmistä sekä ottaa vaikutteita ratkaisukeskeisestä mentaalivalmennuksesta ja NLP-tekniikoista.

Johanna Koivu Karisma Coaching

Kuva: Tomi Nuotsalo

Lähtökohtana työskentelylle on yhteyden palauttaminen kehoon ja ylimääräisestä tunnekuormasta irtipäästäminen. Uppoutumalla liikkeeseen päästämme vähitellen irti mielen kontrollista. Liikumme kehon ohjaamana ilman koreografiaa tai ulkoisia, esteettisiä vaatimuksia ja päästämme irti suorittamisesta.

 

Heittäytymällä hetkeen tavoitamme uudenlaista läsnäolon tunnetta, maadoittumista ja turvallisuutta. Samalla tutkimusmatkalla löydämme uudenlaisia tapoja liikkua ja koemme uudenlaista läsnäoloa. Kehon lukkojen avautuessa päästämme samalla irti myös mielen jumituksista ja vahvistamme yhteyttä omaan sisimpäämme.

Kuva: Tomi Nuotsalo

MILLAISIA HARJOITUKSIA?
  • Energisoivat ja voimauttavat harjoitukset vahvistavat ja purkavat ylimääräistä kehon ja mielen kuormaa. Vapautumalla turhasta vapautat tilaa hyvinvoivalle minälle

  • Rentouttavat ja maadoittavat harjoitukset eheyttävät ja palauttavat, vähentävät stressiä ja tukevat unta

Kehoterapeuttinen työskentely parantaa kehotietoisuutta, rentouttaa jännitys- ja kiputiloja. Läsnäolon harjoittamisen kautta voi irtautua stressistä ja päästää irti turhista, kuormittavista asioista.

 

Harjoitusten avulla keskitytään olemaan hetkessä, tässä ja nyt. Kehollinen läsnäolo virkistää, elvyttää, vapauttaa energiaa ja vahvistaa hyväksyvää suhtautumista omaan itseen.

 

Keho- ja tunnetietoisuustyöskentely soveltuu kaikille, tanssitaitoa tai aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Lähtökohtana työskentelylle on sinun toiveesi, elämäntilanteesi, voimavarasi ja energiatasosi. Valmennuksessa on luottamuksellinen ja lempeän salliva ilmapiiri.
 

Kehollisen tunneilmaisun valmennus toteutetaan yksityistuntina tai ryhmävalmennuksena.


Oletko kiinnostunut yksilövalmennuksesta tai onko sinulla mukava porukka, joka kaipaisi kehollisen hyvinvoinnin kurssitusta? Lähetä viesti, niin jutellaan lisää!

Katso myös Karisma Coaching:n Facebook-sivuilta ajankohtaiset tapahtumat.

asiakasReferenssi

Kiitos Johanna ihanasta kurssistasi. Tulin kurssille tapahtumarikkaan viikonlopun jälkeen hieman stressaantuneena ja ahdistuneena oman ajan puutteesta. Nyt kurssin jälkeen olen läsnä kehossani, olo on seesteinen ja pää hyvällä tavalla tyhjä. Ohjauksesi on lempeää, läsnäolevaa ja iloista. Kiitos :)

 

—Anu 

lue myös

Voiko kivusta löytää rauhaa?