ESIINTYMISVALMENNUS

Hidastaako jännittäminen urakehitystäsi?

Tarvitsetko työssäsi taitoja vakuuttaa muut aiheestasi ja kaipaat jämäkkyyttä olemukseesi?

 

Hermostuttaako sinua julkiset esiintymiset ja haluaisit asiaan muutosta?

Haluatko kenties lisätä karismaattisuuttasi?

 

Tai ehkä koet, että et kykene ilmaisemaan itseäsi sosiaalisissa vuorovaikutustilanteissa siten kuin haluaisit.

karisma coaching by johanna koivu: esiintymiskoulutus ja valmennus

 

Sujuva esiintyminen on omien ajatusten ja tunteiden tehokasta kommunikointia oman persoonan kautta. Esiintymistaidot ovat opittavissa olevia taitoja ja siihen liittyviä tekniikoita voi harjoitella. Vakuuttavuus, luonteva läsnäolo ja vivahteikas äänenkäyttö eivät ole tärkeitä taitoja pelkästään ammatikseen lavalla oleville, sillä tänä päivänä yhä useammassa vuorovaikutustilanteessa tarvitaan vakuuttavia kommunikointitaitoja.  

Harjoittele esiintymistaitoja kanssani turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Saat valmennuksissani käyttöösi kaiken 20-vuotisen kokemukseni esiintymiskouluttajana ja esiintyvänä taiteilijana.

 

Yhteisissä esiintymisvalmennushetkissä pääset syventymään juuri sinulle tärkeisiin esilläolon, kommunikaation ja läsnäolevan vuorovaikutuksen osa-alueisiin sinulle sopivassa tahdissa viikko viikolta edistyen.

Saat henkilökohtaista opastusta ja välitöntä palautetta, jonka voit heti ottaa käyttöön. 

IMG_5545 (1).jpg
Johanna%252520Koivu%252520Emma-palkinto%

Henkilökohtaisen Karisma Coaching by Johanna Koivu -esiintymisvalmennuksen ansioista saat nopeasti hyötyä ja voit huomata edistystä jo ensimmäisellä kerralla.

  •  Opit hallitsemaan esiintymisjännitystä ja nauttimaan esiintymisestä

  •  Saat varmuutta vuorovaikutustilanteisiin

  •  Opit vakuuttamaan kuulijasi

  •  Opit vapauttamaan sisäisen säteilysi ja saat yhteyden karismaattisuuteesi

  •  Opit hallitsemaan asiakas- ja neuvottelutilannetta omaksi eduksesi

esiintymisjännitys ja kuinka siitä voi päästä eroon?

Esiintymiskoulutuksia pitäessäni törmään asiakkaiden kanssa usein jännittämiseen, jonka juuret saattavat olla hyvinkin syvällä. Omaan uraani muusikkona, juontajana ja näyttelijänä on mahtunut monenlaisia kokemuksia. Pahimmat epäonnistumiseni koen tapahtuneen lapsuudessa ja nuoruudessa sellaisissa tilanteissa, joissa jännitys on lamauttanut minut täysin. Vihasin musiikkikoulun pakollisia esiintymisiä ja jännitin niitä kuukausitolkulla etukäteen. Opin välttelemään tilanteita, jotka liittyivät julkiseen viulun- tai pianonsoittoon.

 

Silti  - ristiriitaista kyllä - rakkauteni esiintymiseen säilyi ja kouluttauduin Lontoossa teatterialan ammattilaiseksi. Nykyään esiintymisestä voi saada niin kovat kicksit, että hakeudun esiintymistilanteisiin aina vain uudestaan. Onnistunut esiintyminen on parhaimmillaan elämää suurempi kokemus.

KARISMAKOULU MASTERCLASS - EROON ESIINTYMISJÄNNITYKSESTÄ - HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUSKOKONAISUUS

Tässä valmennuskokonaisuudessa saat itsessäsi olevan sisäisen voiman, karisman ja lavasäteilyn käyttöösi. KARISMAKOULU Masterclass - Eroon esiintymisjännityksestä -valmennuspaketti sisältää Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin ja sinulle yksilöidyn henkilökohtaisen valmennuskokonaisuuden, jossa kehitetään pidemmälle verkkovalmennuksen teemoja ja pureudutaan henkilökohtaisiin kehittämisalueisiisi.

Jännittämistä voi lievittää ja esiintymisestä voi oppia nauttimaan.

Esiintymisjännityksen kanssa voi oppia elämään, sen kanssa voi tulla toimeen ja siitä voi myös päästä eroon! Jännittämisen ei tarvitse enää laskea suorituskykyäsi ja hallita esiintymistäsi!

Lue lisää: KARISMAKOULU Masterclass by Johanna Koivu - Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssi

Haluatko kuulla lisää Eroon esiintymisjännityksestä -valmennuksesta?

DSC02690.jpg

MITÄ VALMENNUKSESSA TAPAHTUU?

Niinkuin karismaattisuutta voi lisätä, samoin luontevaa esilläolemista voi oppia. Osa sujuvan esiintymisen ja jännittämisen hillitsemisessä on puhdasta tekniikkaa, jota voi opetella. Esiintymistilanteiden haltuunottamisessa tärkeintä on toisto. Kun syntyy positiivista rutiinia, luodaan hallinnan tunnetta. Tätä toistoa saadaan yhteisissä harjoitushetkissä.

Käytännön harjoitusten kautta saat hallinnan tunnetta jännittävään esiintymistilanteeseen. Lähdemme tutkimusmatkalle esiintyjäpersoonaasi ja matkalla kasvatamme vahvuuksiasi ja kehitämme heikompia osa-alueitasi. Kun opit tuntemaan itsesi esiintyjänä, sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia nauttimaan esiintymistilanteista. Vuorovaikutus yleisösi tai kuulijoittesi kanssa on energistä, sujuvaa ja mukavaa.

koulutukseni ja työkokemukseni

Minulla on näyttelijänä, muusikkona, esiintymistaidon kouluttajana ja esiintyvien taiteilijoiden mentorina yli kahdenkymmenen vuoden kokemus. Esiintyvänä taiteilijana minulla on noin 1500 julkista esiintymistä Suomess ja ulkomailla, yli 500 000 myytyä levyä, 7 Emma-palkintoa ja lukuisia muita tunnustuksia. 

Koulutukseltani olen The Royal Central School of Speech and Drama:sta valmistunut näyttämötaiteiden maisteri (MA), näyttelijä, teatteriohjaaja, esiintymiskouluttaja ja draaman opettaja. Samasta koulusta on valmistunut kansainvälisiä huippunäyttelijöitä, kuten esimerkiksi Dame Judi Dench ja Kristin Scott Thomas.

 

Olen myös tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja, LCF Life Coach Master ja NLP Practitioner, ja tämä hyvinvointiosaaminen on seikka, joka erottaa minut monista muista esiintymistaidon kouluttajista. ​

Olen kokenut teatteri-ilmaisun ja näyttelijäntyön opettaja, tunne-ilmaisun ja kehotietoisuuden valmentaja, esiintymiskouluttaja ja teatteriohjaaja. Olen tehnyt juontotöitä MTV3- ja AlfaTV-kanavilla sekä toimin lifestyle- terveys ja hyvinvointikanava KoivuTV:n kasvona ja tuottajana. Esiintymisvalmennus, esiintymiskoulutus ja -jännitys ovat osaamiseni erityisaluetta.

Olen esiintynyt kymmenille tuhansille ihmisille 20-vuotisen taiteilijaurani aikana, joten tunnen yleisön edessä olemiseen liittyvät haasteet ja mahdollisuudet.

asiakasReferenssi

"Ihana luova sessio Johanna Koivun sydämellisessä ohjauksessa. Esiintymisopit tulivat käyttöön heti seuraavana päivänä ja voin todeta - toimii! Iso kiitos; ammattilaisen opissa on hyvä olla."

(Minna Alavahtola)

tästä ostamaan

Esiintyminen ja karisma: Sinun tarpeisiisi räätälöity henkilökohtainen esiintymisvalmennus

KARISMAkoulu Masterclass: Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssi

Yritykset ja ryhmät: Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva esiintymisvalmennuspaketti!

Katso ja lue lisää

Johanna Koivu esiintymisvalmensi Miss Suomi 2019 Anni Harjunpäätä Miss Universum -kisoihin. Katso videolta Annin kokemus!

Lue myös KARISMA Coaching by Johanna Koivu blogikirjoitus: Uskomusten merkitys esiintymisjännityksen hallitsemisessa.

Johanna Koivu Karisma Coaching Katja Tamminen esiintymisvalmennus esiintymiskoulutus