top of page

ESIINTYMISVALMENNUS

Hidastaako jännittäminen urakehitystäsi?

Tarvitsetko työssäsi taitoja vakuuttaa muut aiheestasi ja kaipaat jämäkkyyttä olemukseesi?

 

Hermostuttaako sinua julkiset esiintymiset ja haluaisit asiaan muutosta?

Haluatko kenties lisätä karismaattisuuttasi?

 

Tai ehkä koet, että et kykene ilmaisemaan itseäsi sosiaalisissa vuorovaikutustilanteissa siten kuin haluaisit.

karisma coaching by johanna koivu: esiintymiskoulutus ja valmennus

 

"Suosittelemme Johannaa lämpimästi, hänen ystävällinen ja lämmin tapa ottaa ihmiset huomioon oli erityisen mieleenpainuvaa."

 

Sujuva esiintyminen on omien ajatusten ja tunteiden tehokasta kommunikointia oman persoonan kautta. Esiintymistaidot ovat opittavissa olevia taitoja ja siihen liittyviä tekniikoita voi harjoitella. Vakuuttavuus, luonteva läsnäolo ja vivahteikas äänenkäyttö eivät ole tärkeitä taitoja pelkästään ammatikseen lavalla oleville, sillä tänä päivänä yhä useammassa vuorovaikutustilanteessa tarvitaan vakuuttavia kommunikointitaitoja.  

Harjoittele esiintymistaitoja kanssani turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Saat valmennuksissani käyttöösi kaiken 20-vuotisen kokemukseni esiintymiskouluttajana ja esiintyvänä taiteilijana.

 

Yhteisissä esiintymisvalmennushetkissä pääset syventymään juuri sinulle tärkeisiin esilläolon, kommunikaation ja läsnäolevan vuorovaikutuksen osa-alueisiin sinulle sopivassa tahdissa viikko viikolta edistyen.

Saat henkilökohtaista opastusta, käytännön oppeja ja välitöntä palautetta, jonka voit heti ottaa käyttöön ja muutkin huomaavat edistymisesi. 

IMG_5545 (1).jpg
Johanna%252520Koivu%252520Emma-palkinto%

Henkilökohtaisen Karisma Coaching by Johanna Koivu -esiintymisvalmennuksen ansioista saat nopeasti hyötyä ja voit huomata edistystä jo ensimmäisellä kerralla.

  •  Opit hallitsemaan esiintymisjännitystä ja nauttimaan esiintymisestä

  •  Saat varmuutta vuorovaikutustilanteisiin

  •  Opit vakuuttamaan kuulijasi

  •  Opit vapauttamaan sisäisen säteilysi ja saat yhteyden karismaattisuuteesi

  •  Opit hallitsemaan asiakas- ja neuvottelutilannetta omaksi eduksesi

Lue lisää: Haastatteluni esiintymiseen, sosiaaliseen jännittämiseen ja lavakammoon liittyen Voi Hyvin -lehden kansikuvajutussa, Kauppalehdessä, Kotiliedessä, MTV3 Huomenta Suomessa ja Efter Nio -tv-ohjelmassa.

esiintymisjännitys ja kuinka siitä voi päästä eroon?

"Jo kolmen valmennuskerran jälkeen uskalsin esiintyä ilman beetasalpaajia. Viimeksi olen esiintynyt ilman lääkkeitä 15 vuotta sitten."

Esiintymiskoulutuksia pitäessäni törmään asiakkaiden kanssa usein jännittämiseen, jonka juuret saattavat olla hyvinkin syvällä. Omaan uraani muusikkona, juontajana ja näyttelijänä on mahtunut monenlaisia kokemuksia. Pahimmat epäonnistumiseni koen tapahtuneen lapsuudessa ja nuoruudessa sellaisissa tilanteissa, joissa jännitys on lamauttanut minut täysin. Vihasin musiikkikoulun pakollisia esiintymisiä ja jännitin niitä kuukausitolkulla etukäteen. Opin välttelemään tilanteita, jotka liittyivät julkiseen viulun- tai pianonsoittoon.

 

Silti  - ristiriitaista kyllä - rakkauteni esiintymiseen säilyi ja kouluttauduin Lontoossa teatterialan ammattilaiseksi. Nykyään esiintymisestä voi saada niin kovat kicksit, että hakeudun esiintymistilanteisiin aina vain uudestaan. Onnistunut esiintyminen on parhaimmillaan elämää suurempi kokemus.

KARISMAKOULU MASTERCLASS: EROON ESIINTYMISJÄNNITYKSESTÄ - HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUSKOKONAISUUS

"Esiintymisjännitykseni on parantunut huimasti eli koen, että sain sen, mitä tulin hakemaan. Kävin kolmella live valmennuksella Johannan luona ja lisäksi suoritin Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin. Verkkokurssi oli hyvä lisä valmennukselle, sillä se johdatti toistamaan erilaisia harjoituksia sekä reflektoimaan omaa edistymistä."

 

Tässä valmennuskokonaisuudessa saat itsessäsi olevan sisäisen voiman, karisman ja lavasäteilyn käyttöösi. KARISMAKOULU Masterclass - Eroon esiintymisjännityksestä -valmennuspaketti sisältää Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin ja sinulle yksilöidyn henkilökohtaisen valmennuskokonaisuuden, jossa kehitetään pidemmälle verkkovalmennuksen teemoja ja pureudutaan henkilökohtaisiin kehittämisalueisiisi.

Jännittämistä voi lievittää ja esiintymisestä voi oppia nauttimaan.

Esiintymisjännityksen kanssa voi oppia elämään, sen kanssa voi tulla toimeen ja siitä voi myös päästä eroon! Jännittämisen ei tarvitse enää laskea suorituskykyäsi ja hallita esiintymistäsi!

Yksityisvalmennus tapahtuu etänä videopuhelun välityksellä tai kasvotusten Helsingissä, Otavantie 5 ja Lapinlahden Lähde. Yrityskoulutukset livenä koko Suomen alueella, pyydä tarjous!

MITÄ VALMENNUKSESSA TAPAHTUU?

"Johannan ohjauksessa oli todella helppo tehdä erilaisia harjoituksia. Lämmin suositus, jos haluaa valmennusta esiintymiseen tai eroon esiintymisjännityksestä."

 

Niinkuin karismaattisuutta voi lisätä, samoin luontevaa esilläolemista voi oppia. Osa sujuvan esiintymisen ja jännittämisen hillitsemisessä on puhdasta tekniikkaa, jota voi opetella. Esiintymistilanteiden haltuunottamisessa tärkeintä on toisto. Kun syntyy positiivista rutiinia, luodaan hallinnan tunnetta. Tätä toistoa saadaan yhteisissä harjoitushetkissä.

Käytännön harjoitusten kautta saat hallinnan tunnetta jännittävään esiintymistilanteeseen. Lähdemme tutkimusmatkalle esiintyjäpersoonaasi ja matkalla kasvatamme vahvuuksiasi ja kehitämme heikompia osa-alueitasi. Kun opit tuntemaan itsesi esiintyjänä, sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia nauttimaan esiintymistilanteista. Vuorovaikutus yleisösi tai kuulijoittesi kanssa on energistä, sujuvaa ja mukavaa.

Lue lisää: KARISMAKOULU Masterclass by Johanna Koivu - Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssi

Haluatko kuulla lisää Eroon esiintymisjännityksestä -valmennuksesta?

Tarjoan yksityisvalmennusta livenä ja etänä videopuhelun välityksellä, ryhmäohjausta sekä yrityskoulutusta. Jutellaan lisää, niin räätälöin juuri sinulle sopivan valmennus- tai koulutuspaketin!

Johanna Koivu Karisma Coaching MTV3 Huomenta Suomi 02042023.jpg

koulutukseni ja työkokemukseni

"Johannan Koivun valmennus oli vaikuttavaa. Hänen käyttämät valmennusmetodit pureutuivat elämässäni muutosta kaipaaviin asioihin ja toimivat ratkaisut niihin syntyivät helposti."

Minulla on näyttelijänä, muusikkona, esiintymistaidon kouluttajana ja esiintyvien taiteilijoiden mentorina yli kahdenkymmenen vuoden kokemus. Esiintyvänä taiteilijana minulla on noin 1500 julkista esiintymistä Suomessa ja ulkomailla, yli 500 000 myytyä levyä, 7 Emma-palkintoa ja lukuisia muita tunnustuksia. Minut on nähty viimeksi lavalla näyttelijän ja muusikon ominaisuudessa Teatteri Avoimissa Ovissa vuonna 2019- 2020. Näyttelen syksyllä 2023 ensi-iltansa saavassa Lapua 1976- elokuvassa ja Nelosen Koskinen tv-sarjassa.

Minua on haastateltu esiintymisjännitykseen ja karismaattisuuteen liittyen useissa medioissa, kuten YLE: Efter Nio ja MTV3 Huomenta Suomi -tv-ohjelmissa ja Kauppalehdessä.

Koulutukseltani olen The Royal Central School of Speech and Drama:sta valmistunut näyttämötaiteiden maisteri (MA), näyttelijä, teatteriohjaaja, esiintymiskouluttaja ja draaman opettaja. Samasta koulusta on valmistunut kansainvälisiä huippunäyttelijöitä, kuten esimerkiksi Dame Judi Dench ja Kristin Scott Thomas.

 

Olen myös tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja, LCF Life Coach Master ja NLP Practitioner, ja tämä hyvinvointiosaaminen on seikka, joka erottaa minut monista muista esiintymistaidon valmentajista. ​

Olen kokenut teatteri-ilmaisun ja näyttelijäntyön opettaja, tunne-ilmaisun ja kehotietoisuuden valmentaja, esiintymiskouluttaja ja teatteriohjaaja. Olen tehnyt juontotöitä MTV3- ja AlfaTV-kanavilla sekä toimin lifestyle- terveys ja hyvinvointikanava KoivuTV:n kasvona ja tuottajana. Esiintymisjännitys ja karisma ovat osaamiseni ydinaluetta.

Olen esiintynyt kymmenille tuhansille ihmisille yli 20-vuotisen taiteilijaurani aikana, joten tunnen yleisön edessä olemiseen liittyvät haasteet ja mahdollisuudet.

asiakasReferenssejä

"Johanna on ammattitaitoinen ja kannustava esiintymisvalmentaja. Hänen persoonansa on ystävällinen ja lämmin, mikä edesauttoi muodostamaan valmennukseen psykologisesti turvallisen ilmapiirin, jossa harjoittelu oli helppoa, vaikka edellisestä esiintymisvalmennuksesta oli vierähtänyt jo vuosia."

-Jetta Kari, väitöskirjatutkija ja Business Coach

"Johanna valmennus oli tosi hauskaa ja inspiroivaa, ja antoi paljon lisää varmuutta oman kehon kanssa olemiseen jännittävissä esiintymistilanteissa. Kahdenkeskeinen harjoittelu toimii loistavasti!"

-Milla, psykoterapeutti, psykologi

"Johanna osasi ensimmäisestä tapaamisesta lähtien ohjata minua oikeaan suuntaan ja hän antoi minulle paljon käytännön vinkkejä mukaan. Harjoitusten tekeminen Johannan edessä tuntui aina turvalliselta ja luonnolliselta.

Hän ratkoo yhdessä sinun kanssasi, miten saat parhaimman versiosi itsestäsi esille."

-Tyytyväinen asiakas, projektipäällikkö

"Ihana luova sessio Johanna Koivun sydämellisessä ohjauksessa. Esiintymisopit tulivat käyttöön heti seuraavana päivänä ja voin todeta - toimii! Iso kiitos; ammattilaisen opissa on hyvä olla."

- Minna Alavahtola

"Olen saanut hyviä käytännön keinoja mielen rentouttamiseen ja sitä kautta apua esiintymisjännistykseen.

Jo parin ensimmäisen valmennuskerran jälkeen koin olevani varmempi tilanteissa, jotka ennen saivat minut paniikin valtaan."

- Tyytyväinen asiakas

Johanna Koivu Karisma Coaching Katja Tamminen esiintymisvalmennus esiintymiskoulutus
tästä ostamaan

Esiintyminen ja karisma: Sinun tarpeisiisi räätälöity henkilökohtainen esiintymisvalmennus

KARISMAkoulu Masterclass: Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssi

Yritykset ja ryhmät: Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva esiintymisvalmennuspaketti!

Katso ja lue lisää

Johanna Koivu esiintymisvalmensi Miss Suomi 2019 Anni Harjunpäätä Miss Universum -kisoihin. Katso videolta Annin kokemus!

Lue myös KARISMA Coaching by Johanna Koivu blogikirjoitus: Uskomusten merkitys esiintymisjännityksen hallitsemisessa.

bottom of page