ESIINTYMISVALMENNUS

Hidastaako jännittäminen urakehitystäsi?

Tarvitsetko työssäsi taitoja vakuuttaa muut aiheestasi ja kaipaat jämäkkyyttä olemukseesi?

 

Hermostuttaako sinua julkiset esiintymiset ja haluaisit asiaan muutosta?

Haluatko kenties lisätä karismaattisuuttasi?

 

Tai ehkä koet, että et kykene ilmaisemaan itseäsi sosiaalisissa vuorovaikutustilanteissa siten kuin haluaisit.

 

Johanna Koivu Karisma Coaching

Sujuva esiintyminen on omien ajatusten ja tunteiden tehokasta kommunikointia oman persoonan kautta. Esiintymistaidot ovat opittavissa olevia taitoja ja siihen liittyviä tekniikoita voi harjoitella. Vakuuttavuus, luonteva läsnäolo ja vivahteikas äänenkäyttö eivät ole tärkeitä taitoja pelkästään ammatikseen lavalla oleville, sillä tänä päivänä yhä useammassa vuorovaikutustilanteessa tarvitaan vakuuttavia kommunikointitaitoja.  

Harjoittele kanssani turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Saat valmennuksissani käyttöösi kaiken 20-vuotisen kokemukseni esiintymiskouluttajana ja esiintyvänä taiteilijana.

 

Yhteisissä esiintymisvalmennushetkissä pääset syventymään juuri sinulle tärkeisiin esilläolon, kommunikaation ja läsnäolevan vuorovaikutuksen osa-alueisiin sinulle sopivassa tahdissa viikko viikolta edistyen.

Kuva: Mitro Härkönen

Johanna%252520Koivu%252520Emma-palkinto%

Henkilökohtaisen Karisma Coaching -esiintymisvalmennuksen ansioista saat nopeasti hyötyä ja voit huomata edistystä jo ensimmäisellä kerralla.

  •  Opit luomaan turvaa jännittävään esiintymistilanteeseen

  •  Saat varmuutta olemukseesi yleisön edessä

  •  Opit vakuuttamaan kuulijasi

  •  Opit hallitsemaan jännittämistä ja siten nauttimaan esiintymisestä

  •  Opit vapauttamaan sisäisen säteilysi ja saat yhteyden karismaattisuuteesi

esiintymisjännitys ja kuinka siitä voi päästä eroon?

Esiintymiskoulutuksia pitäessäni törmään asiakkaiden kanssa usein jännittämiseen, jonka juuret saattavat olla hyvinkin syvällä. Omaan uraani muusikkona, juontajana ja näyttelijänä on mahtunut monenlaisia kokemuksia. Pahimmat epäonnistumiseni koen tapahtuneen lapsuudessa ja nuoruudessa sellaisissa tilanteissa, joissa jännitys on lamauttanut minut täysin. Vihasin musiikkikoulun pakollisia esiintymisiä ja jännitin niitä kuukausitolkulla etukäteen. Opin välttelemään tilanteita, jotka liittyivät julkiseen viulun- tai pianonsoittoon.

 

Silti  - ristiriitaista kyllä - rakkauteni esiintymiseen säilyi ja kouluttauduin Lontoossa teatterialan ammattilaiseksi. Nykyään esiintymisestä voi saada niin kovat kicksit, että hakeudun esiintymistilanteisiin aina vain uudestaan. Onnistunut esiintyminen on parhaimmillaan elämää suurempi kokemus.

Niinkuin karismaattisuutta voi lisätä, samoin luontevaa esilläolemista voi oppia. Osa sujuvan esiintymisen ja jännittämisen hillitsemisessä on puhdasta tekniikkaa, jota voi opetella. Esiintymistilanteiden haltuunottamisessa tärkeintä on toisto. Kun syntyy positiivista rutiinia, luodaan hallinnan tunnetta. Tätä toistoa saadaan yhteisissä harjoitushetkissä.

Erilaisten harjoitusteni kautta saat hallinnan tunnetta jännittävään esiintymistilanteeseen. Lähdemme tutkimusmatkalle esiintyjäpersoonaasi ja matkalla kasvatamme vahvuuksiasi ja kehitämme heikompia osa-alueitasi. Kun opit tuntemaan itsesi esiintyjänä, sinulla on mahdollisuus kasvaa ja oppia nauttimaan esiintymistilanteista. Vuorovaikutus yleisösi tai kuulijoittesi kanssa on energistä, sujuvaa ja mukavaa.

koulutukseni ja työkokemukseni

Minulla on näyttelijänä, muusikkona, esiintymistaidon kouluttajana ja esiintyvien taiteilijoiden mentorina lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus. Esiintyvänä taiteilijana minulla on takanani noin 1500 julkista esiintymistä, yli 500 000 myytyä levyä, 7 Emma-palkintoa ja lukuisia muita tunnustuksia. 

Koulutukseltani olen The Royal Central School of Speech and Drama:sta valmistunut näyttämötaiteiden maisteri (MA), näyttelijä, teatteriohjaaja, esiintymiskouluttaja ja draaman opettaja. Samasta koulusta on valmistunut kansainvälisiä huippunäyttelijöitä, kuten esimerkiksi Dame Judi Dench ja Kristin Scott Thomas.

 

Olen myös tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja, LCF Life Coach Master ja NLP Practitioner, joten tuon plussana mielenvalmennuksellisen ja kehoterapeuttisen osaamiseni esiintymisvalmennuksiin.​

Olen toiminut teatteri-ilmaisun, näyttelijäntyön ja tunne-liikeilmaisun opettajana, nuorisoprojektien koordinoijana ja koreografina sekä teatteriohjaajana. Olen tehnyt juontotöitä MTV3- ja AlfaTV-kanavilla sekä toimin hyvinvointikanava KoivuTV:n kasvona. Esiintymisvalmennus ja esiintymisjännitys on osaamiseni erikoisaluetta.

Olen esiintynyt kymmenille tuhansille ihmisille 20-vuotisen taiteilijaurani aikana, joten tunnen yleisön edessä olemiseen liittyvät haasteet ja mahdollisuudet.

asiakasReferenssi

"Ihana luova sessio Johanna Koivun sydämellisessä ohjauksessa. Esiintymisopit tulivat käyttöön heti seuraavana päivänä ja voin todeta - toimii! Iso kiitos; ammattilaisen opissa on hyvä olla."

(Minna Alavahtola)

tästä ostamaan

Esiintyminen ja karisma: Sinun tarpeisiisi räätälöity henkilökohtainen esiintymisvalmennus

KARISMAkoulu Masterclass: Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssi

Yritykset ja ryhmät: Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva valmennuspaketti!

Katso ja lue lisää

Esiintymisvalmensin Miss Suomi 2019 Anni Harjunpäätä Miss Universum -kisoihin. Katso videolta Annin kokemus!

Lue myös blogikirjoitukseni uskomusten merkityksestä esiintymisjännityksen hallitsemisessa.

Johanna Koivu Karisma Coaching Katja Tamminen esiintymisvalmennus esiintymiskoulutus