MUUTOSVALMENNUS

Kaipaatko muutosta elämääsi? Haluaisitko olla tyytyväisempi itseesi, saada terveempiä ihmissuhteita tai ehkä löytää motivoivamman työn?

Haluat muutosta, mutta jonkin estää sinua. Muutosvalmennuksessa sukellamme pintaa syvemmälle tutkimaan, mikä osa sinussa vastustaa muutosta. Tutkimme, millaisia jarruttavia uskomuksia sinulla kenties on ja muutamme ne sinua palveleviksi, eteenpäin vieviksi voimiksi. Kartoitamme, millaista on sinun arvojesi mukainen elämä ja millaiset asiat motivoivat sinua kohti uutta minää.

Ratkaisukeskeisen valmennuksen avulla opit erottamaan olennaiset asiat ja tekemään oikeanlaisia päätöksiä elämässäsi. Kun saat sisäiset voimavarasi käyttöön, sinun on helpompi päästää irti asioista, jotka eivät palvele sinua enää. Voit irrottautua vanhoista toimintamalleista  ja kuljet kohti omannäköistä elämää. Sisäistä rauhaa ja hyvinvointia.

ELÄMÄ ON TÄSSÄ JA NYT

Elämä on nyt. Miksi et siis tekisi tästä hetkestä parhaan mahdollisen? Sinun ei tarvitse antaa menneisyyden kahlita tai tulevaisuuden pelottaa. Minä autan sinua tässä. Teen matkaa kanssasi.

Yhdessä luomme motivoivat askeleet kohti haluamaasi muutosta. Saatat huomata, että matkasta lopputulokseen nauttii usein jopa enemmän kuin itse päämäärän saavuttamisesta.

 

Olen tukenasi mentaalivalmentajana muutosprosessissa ja autan sietämään hetkellistä epävarmuutta uuden edessä. Saat luottamusta ja uskoa tulevaisuuteen.

Kiinnostuistuitko ja haluaisit kuulla lisää? Julkaisen tällä sivustolla asiakkaitteni referenssejä ja kertomuksia siitä, kuinka valmennus on muuttanut heidän elämäänsä.

lisää aiheesta:
 

KARISMA Podcast: Kuinka saada pysyvä muutos elämäntapoihin?

Sokerikoukku - Voiko siitä päästä irti?

mitä valmennuksessa tapahtuu -asiakasreferenssi

Kävimme läpi asioita, jotka jumittavat elämässäni ja ajatuksissani. Päädyin pohtimaan mitä vaihtoehtoja minulla olisi ja mitä hyviä sekä huonoja puolia näissä on. Tulin myös johdatelleekseni ajatuksiani niihin muutosaskeleisiin, joiden kautta voin päästä tavoitteeseeni.

Olen lisäksi ottanut askeleita kohti parempaa itseni ja arvojeni ymmärtämistä. Arvot kun osaltaan johdattelevat ihmisen valintoja. Olen huomannut mitkä seikat ovat minulle todella tärkeitä, sekä millaiseksi koen oman hyvinvointini eri osa-alueet.

Parasta on ollut ymmärtää mitkä asiat elämässäni ovat hyvin jo nyt, ja että oikeasti elämässä tapahtuu koko ajan asioita, joiden kautta pääsen lähemmäksi tulevaisuuden tavoitteitani.

Koivun menetelmä perustuu ratkaisukeskeiseen ajatteluun, jossa ratkaisu löytyy valmennettavan itsensä sisältä, kunhan ajatuksia tuuletetaan uusilla näkökulmilla. Tilaa Koivu antaakin asiakkaan omalle pohtimiselle ja ajatuksien laajentamiselle. Kun ymmärtää yhden seikan, saa ajatuksista auki vielä muitakin lukkoja. Samalla armollisuus itseä kohtaan lisääntyy, jolloin ajatuksien avaamiset käyvät kuin itsestään.

Karisma Coachingin verkkosivustolla Koivu lupaa olla muutosprosessissa tukena ja sen hän totisesti toteuttaa valmennuksen aikana. Hän herättelee aivosoluja pohtimaan asioita katkaisemalla menneisyyden kahleet ja haamut. Kun näkee asiat mahdollisuuksina ja iloa tuottavina, motivaatio kasvaa, ja näin inspiraatio ja intohimo lisääntyvät. Tällöin energiaa vapautuu sekä kasvaa uuden toteuttamiseen.

—Reetta Uusikulku

Riia Raadlan kokemus muutosvalmennuksesta: "Valo on tullut takaisin elämään"