MUUTOSVALMENNUS

Kaipaatko muutosta elämääsi? Haluaisitko olla tyytyväisempi itseesi, saada terveempiä ihmissuhteita tai ehkä löytää motivoivamman työn?

Haluat muutosta, mutta jonkin estää sinua. Muutosvalmennuksessa sukellamme pintaa syvemmälle tutkimaan, mikä osa sinussa vastustaa muutosta. Tutkimme, millaisia jarruttavia uskomuksia sinulla kenties on ja muutamme ne sinua palveleviksi, eteenpäin vieviksi voimiksi. Kartoitamme, millaista on sinun arvojesi mukainen elämä ja millaiset asiat motivoivat sinua kohti uutta minää.

Opit erottamaan olennaiset asiat ja tekemään oikeanlaisia päätöksiä elämässäsi. Kun saat sisäiset voimavarasi käyttöön, sinun on helpompi päästää irti asioista, jotka eivät palvele sinua enää. Voit irrottautua vanhoista toimintamalleista  ja kuljet kohti omannäköistä elämää. Sisäistä rauhaa ja hyvinvointia.

ELÄMÄ ON TÄSSÄ JA NYT

Elämä on nyt. Miksi et siis tekisi tästä hetkestä parhaan mahdollisen? Sinun ei tarvitse antaa menneisyyden kahlita tai tulevaisuuden pelottaa. Minä autan sinua tässä. Teen matkaa kanssasi.

Yhdessä luomme motivoivat askeleet kohti haluamaasi muutosta. Saatat huomata, että matkasta lopputulokseen nauttii usein jopa enemmän kuin itse päämäärän saavuttamisesta.

 

Olen tukenasi muutosprosessissa ja autan sietämään hetkellistä epävarmuutta uuden edessä. Saat luottamusta ja uskoa muutosprosessiin.

Kiinnostuistuitko ja haluaisit kuulla lisää?Julkaisen tällä sivustolla asiakkaitteni referenssejä ja kertomuksia siitä, kuinka valmennus on muuttanut heidän elämäänsä.

Lue lisää: 

Sallitko itsesi unelmoida?

Riia Raadlan kokemus valmennuksesta: "Valo on tullut takaisin elämään"

OTA YHTEYTTÄ, NIIN RÄÄTÄLÖIDÄÄN
SINULLE SOPIVA VALMENNUSPAKETTI:
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Tutustu myös hyvinvointimediani KoivuTV:n verkkojulkaisuun:

© 2019-2020 Johanna Koivu/Karisma Coaching