top of page

MUUTOSVALMENNUS

Kaipaatko muutosta elämääsi? Haluaisitko olla tyytyväisempi itseesi, saada terveempiä ihmissuhteita tai ehkä löytää motivoivamman työn?

Haluat muutosta, mutta jonkin estää sinua. Muutosvalmennuksessa sukellamme pintaa syvemmälle tutkimaan, mikä osa sinussa vastustaa muutosta. Tutkimme, millaisia jarruttavia uskomuksia sinulla kenties on ja muutamme ne sinua palveleviksi, eteenpäin vieviksi voimiksi. Kartoitamme, millaista on sinun arvojesi mukainen elämä ja millaiset asiat motivoivat sinua kohti uutta minää.

Ratkaisukeskeinen mentaalivalmennus auttaa sinua näkemään elämässäsi olennaiset asiat ja tekemään oikeanlaisia päätöksiä eteenpäin päästäksesi. Kun saat sisäiset voimavarasi käyttöön, sinun on helpompi päästää irti asioista, jotka eivät palvele sinua enää. Voit irrottautua vanhoista toimintamalleista  ja kuljet kohti omannäköistä elämää. Mielenvalmennuksen avulla voit saavuttaa lisää sisäistä rauhaa ja parempaa hyvinvointia.

mentaalivalmennus -kohti parempaa hyvinvointia

Elämä on nyt. Miksi et siis tekisi tästä hetkestä parhaan mahdollisen? Sinun ei tarvitse antaa menneisyyden kahlita tai tulevaisuuden pelottaa. Minä autan sinua tässä. Teen matkaa kanssasi.

Yhdessä luomme motivoivat askeleet kohti haluamaasi muutosta. Saatat huomata, että matkasta lopputulokseen nauttii usein jopa enemmän kuin itse päämäärän saavuttamisesta.

 

Olen tukenasi mentaalivalmentajana muutosprosessissa ja autan sietämään hetkellistä epävarmuutta uuden edessä. Saat luottamusta ja uskoa tulevaisuuteen.

Kiinnostuitko? Pääset hankkimaan itsellesi henkilökohtaisen mentaalivalmennuksen klikkaamalla tätä linkkiä.

lisää aiheesta:
 

KARISMA Podcast: Kuinka saada pysyvä muutos elämäntapoihin?

KARISMA Coaching by Johanna Koivu: Sokerikoukku - Voiko siitä päästä irti?

mitä valmennuksessa tapahtuu -asiakasreferenssi

Kävimme läpi asioita, jotka jumittavat elämässäni ja ajatuksissani. Päädyin pohtimaan mitä vaihtoehtoja minulla olisi ja mitä hyviä sekä huonoja puolia näissä on. Tulin myös johdatelleekseni ajatuksiani niihin muutosaskeleisiin, joiden kautta voin päästä tavoitteeseeni.

Olen lisäksi ottanut askeleita kohti parempaa itseni ja arvojeni ymmärtämistä. Arvot kun osaltaan johdattelevat ihmisen valintoja. Olen huomannut mitkä seikat ovat minulle todella tärkeitä, sekä millaiseksi koen oman hyvinvointini eri osa-alueet.

Parasta on ollut ymmärtää mitkä asiat elämässäni ovat hyvin jo nyt, ja että oikeasti elämässä tapahtuu koko ajan asioita, joiden kautta pääsen lähemmäksi tulevaisuuden tavoitteitani.

Johanna Koivun mentaalivalmennus perustuu ratkaisukeskeiseen ajatteluun, jossa ratkaisu löytyy valmennettavan itsensä sisältä, kunhan ajatuksia tuuletetaan uusilla näkökulmilla. Tilaa Koivu antaakin asiakkaan omalle pohtimiselle ja ajatuksien laajentamiselle. Kun ymmärtää yhden seikan, saa ajatuksista auki vielä muitakin lukkoja. Samalla armollisuus itseä kohtaan lisääntyy, jolloin ajatuksien avaamiset käyvät kuin itsestään.

Karisma Coachingin verkkosivustolla Johanna Koivu lupaa olla muutosprosessissa tukena ja sen hän totisesti toteuttaa. Hän herättelee aivosoluja pohtimaan asioita katkaisemalla menneisyyden kahleet ja haamut. Kun näkee asiat mahdollisuuksina ja iloa tuottavina, motivaatio kasvaa, ja näin inspiraatio ja intohimo lisääntyvät. Tällöin energiaa vapautuu sekä kasvaa uuden toteuttamiseen.

—Reetta Uusikulku

KARISMAKAUPPAAN: Mental Coaching - hyvä teko itselle tai lahjaksi läheiselle

Riia Raadlan kokemus KARISMA Coaching by Johanna Koivu -muutosvalmennuksesta: "Valo on tullut takaisin elämään"

bottom of page