top of page

ihmissuhteet

Mikä auttaa sinua olemaan paras versio itsestäsi ihmissuhteissasi?

Kuinka voit lisätä armollisuutta, empatiaa ja anteeksiantoa itseä tai muita kohtaan?

Kuka on vastuussa onnellisuudestasi ja minkä täytyy muuttua, jotta olet tyytyväinen elämääsi?

 

Osaatko asettaa terveet rajat ja sanoa tarvittaessa ei?

Läheisissä ihmissuhteissamme olemme heikkoja, sillä joudumme paljastamaan sisimpämme. Avoimuus tekee meistä suojattomia ja asettaa alttiiksi arvostelulle. Kelpaanko sellaisena kuin olen? Entä jos heikkouttani käytetään hyväksi?

 

Jos tulemme suhteissamme petetyksi, opimme rakentamaan suojamuureja, joiden takana tunnemme olevamme turvassa. Tämä kuitenkin estää aidon yhteyden syntymisen ihmisten välille. Kun meitä on satutettu, on tärkeää ymmärtää, että loukkaavan toiminnan takana on tyydyttämättömiä tarpeita. 

Bicycle

Yksi mentaalivalmennuksen merkittävä osa on tunnetaidot. On tärkeää tunnistaa omat tunteensa ja käyttäytymismallinsa erilaisissa tilanteissa. Kartoitamme valmennuksessa myös, mIllainen kulttuuri ohjaa käytöstämme ihmissuhteissa. Millaisia uskomuksia meillä on itsestämme ystävänä, puolisona, työkaverina tai vanhempana? Millaisia käyttäytymismalleja, rooleja ja uskomuksia olemme elämämme aikana imeneet itseemme?

m5.jpg
karisma coaching by johanna koivu - mentaalivalmennuksen keskeisiä teemoja:
  • Onnellisuus

  • Tunteiden hallinta

  • Armollisuus

  • Itsetuntemus

  • Irtipäästäminen

  • Anteeksianto

 

Meidän syvin tarpeemme on tulla nähdyksi ja kuulluksi. Valmennus tarjoaa mahdollisuuden tämän tarpeen täyttymiselle. Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa ei keskitytä ongelmiin vaan ratkaisumalleihin. Suunta on eteenpäin.

Ihmissuhdevalmennus on sinulle, joka tunnistat oman keskeneräisyytesi ja olet valmis kasvamaan.
 

KARISMAKAUPPAAN: Hanki mentaalivalmennus täältä!

 

lue lisää:

KARISMA Coaching by Johanna Koivu: Kuunteleminen on toimivan vuorovaikutuksen edellytys

KARISMA Podcast: Metsävalmennus elvyttää mielen ja kehon

asiakasreferenssi

"Kun puoli vuotta sitten aloitin mentaalivalmennuksen, oli elämässäni tapahtunut ikäviä asioita, asioita joille en voinut mitään. Johanna Koivun mielenvalmennuksen avulla sain työkaluja, löysin oivalluksia itsestäni ja sain selkeyttä elämääni. Johannalla on taito olla läsnä ja löytää keinoja solmukohtien avaamiseen. Valmennuksen aikana ollaan itketty ja naurettu, halattu ja fiilistelty. Tämä on ollut mieletön matka ja mieletön muutos. Kiitos Johanna kaikista niistä harjoituksista ja työkaluista, jotka ovat vieneet minua eteenpäin."

 

—  Annukka Huhtamäki

bottom of page