top of page

PALVELUT

“Karisma Coachingin ja Johannan ansiosta, olen nyt yli puolivälin, matkalla kohti unelmaani. Kiitos harjoitusten, annan luovuudelle tilaa ja uskallan antaa asioiden tapahtua omalla painollaan. Olen varmalla tiellä kohti henkilökohtaista voittoani.”

 

"Johannan tapa kannustaa antaa voimaa ja rohkeutta olla oma itsensä. Hänen avullaan löysin itsestäni vahvuuksia, joiden olemassaolosta en ollut tietoinen.

Usko itseeni ja siihen, että riitän, on vahvistunut ja tästä on hyvä jatkaa."

“Kun puoli vuotta sitten aloitin valmennuksen, oli elämässäni tapahtunut ikäviä asioita, asioita joille en voinut mitään. Johannan avulla sain työkaluja, löysin oivalluksia itsestäni ja sain selkeyttä elämääni. Johannalla on taito olla läsnä ja löytää keinoja solmukohtien avaamiseen. Valmennuksen aikana ollaan itketty ja naurettu, halattu ja fiilistelty. Tämä on ollut mieletön matka ja mieletön muutos. Kiitos Johanna kaikista niistä harjoituksista ja työkaluista, jotka ovat vieneet minua eteenpäin.”

“Johannan Koivun valmennus oli vaikuttavaa.

Hänen käyttämät valmennusmetodit pureutuivat elämässäni muutosta kaipaaviin asioihin ja toimivat ratkaisut niihin syntyivät helposti.

Pidin Johannan positiivisesta persoonasta ja kunnoittavasta asenteesta toista ihmistä kohtaan.

Todella hyvä kokemus! Suosittelen.”

bottom of page