top of page

PALVELUT

Yritysvalmennus, yrityskoulutus ja In House Coaching, yksilö- ja ryhmävalmennus: 

  • Esiintymistekniikka ja esiintymisjännitys

  • Karisma ja vaikuttava esiintyjä

  • Työhyvinvointi ja itsensä johtaminen

  • Mentaalivalmennus​

  • Muutosvalmennus ja ihmissuhteet

  • Improvisaatio ja näyttelijäntyö

  • Kehollisen tunneilmaisun metodi, stressinhallinta ja hyvän olon valmennukset

Otan asiakkaita vastaan Helsingissä, osoitteessa Otavantie 5 ja hyvinvointiklinikka Olonissa, Selkämerenkatu1 sekä etänä videopuhelun välityksellä. Myös yritysten tarjoamissa tiloissa Salmisaari-Lauttasaari-Keilaniemi -alueella matkakulut sisältyvät käynnin hintaan. Muissa tapauksissa pyydä tarjous, niin keskustellaan lisää!

Valmennukset ja koulutukset sekä erilaiset brändituotteet ovat hankittavissa KARISMAkaupasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Johanna on iloinen ja energinen esiintyjä ja valmentaja, joka ottaa kivasti yleisön huomioon. Johannan kanssa oli helppoa tehdä yhteistyötä ja oli ilo huomata, kuinka Johanna sitoutui tapahtumaamme ja halusi etukäteen perehtyä asiaamme huolellisesti. Meille jäi kokemus, että Johanna on toiminnassa mukana koko sydämellä ”

“Karisma Coachingin ja Johannan ansiosta, olen nyt yli puolivälin, matkalla kohti unelmaani. Kiitos harjoitusten, annan luovuudelle tilaa ja uskallan antaa asioiden tapahtua omalla painollaan. Olen varmalla tiellä kohti henkilökohtaista voittoani.”

 

"Johannan tapa kannustaa antaa voimaa ja rohkeutta olla oma itsensä. Hänen avullaan löysin itsestäni vahvuuksia, joiden olemassaolosta en ollut tietoinen.

Usko itseeni ja siihen, että riitän, on vahvistunut ja tästä on hyvä jatkaa."

“Kun puoli vuotta sitten aloitin valmennuksen, oli elämässäni tapahtunut ikäviä asioita, asioita joille en voinut mitään. Johannan avulla sain työkaluja, löysin oivalluksia itsestäni ja sain selkeyttä elämääni. Johannalla on taito olla läsnä ja löytää keinoja solmukohtien avaamiseen. Valmennuksen aikana ollaan itketty ja naurettu, halattu ja fiilistelty. Tämä on ollut mieletön matka ja mieletön muutos. Kiitos Johanna kaikista niistä harjoituksista ja työkaluista, jotka ovat vieneet minua eteenpäin.”

“Johannan Koivun valmennus oli vaikuttavaa.

Hänen käyttämät valmennusmetodit pureutuivat elämässäni muutosta kaipaaviin asioihin ja toimivat ratkaisut niihin syntyivät helposti.

Pidin Johannan positiivisesta persoonasta ja kunnoittavasta asenteesta toista ihmistä kohtaan.

Todella hyvä kokemus! Suosittelen.”

Snapshot_63.JPG
PHOTO-2023-04-04-21-35-43.jpg
bottom of page