top of page
HALUATKO TULLA PARHAAKSI VERSIOKSI ITSESTÄSI?
LÄHETÄ minulle POSTIA

Kiitos viestistäsi, sen on vastaanotettu. Olen sinuun yhteydessä. T. Johanna Koivu

Kiinnostaako esiintymiskoulutus, yksilövalmennus, työhyvinvointi tai vaikkapa esiintymistaitoihin liittyvä mentorointi? Ole yhteydessä, niin räätälöidään juuri sinulle tai yrityksellesi paras vaihtoehto!

Koivu_Johanna_Koivu_promokuva2_v10_edite

”Johanna on iloinen ja energinen esiintyjä ja valmentaja, joka ottaa kivasti yleisön huomioon. Johannan kanssa oli helppoa tehdä yhteistyötä ja oli ilo huomata, kuinka Johanna sitoutui tapahtumaamme ja halusi etukäteen perehtyä asiaamme huolellisesti.

Meille jäi kokemus, että Johanna on toiminnassa mukana koko sydämellä :)”

—  Mirja Väänänen ja Nihak ry

Hand Waving Out of Car

"Johannan tapa kannustaa antaa voimaa ja rohkeutta olla oma itsensä. Hänen avullaan löysin itsestäni vahvuuksia, joiden olemassaolosta en ollut tietoinen.

Usko itseeni ja siihen, että riitän, on vahvistunut ja tästä on hyvä jatkaa."

 

—  Mari Kopra

Happy Traveler

"Karisma Coachingin ja Johannan ansiosta, olen nyt yli puolivälin, matkalla kohti unelmaani. Kiitos harjoitusten joita olemme tehneet, luotan siihen ja annan luovuudelle tilaa ja uskallan antaa asioiden tapahtua omalla painollaan. Olen varmalla tiellä kohti henkilökohtaista voittoani."

—  Anna Grönberg

Car Clap

"Johanna on hyvin läsnäoleva valmentaja. Johannassa on se ainutlaatuisuus, että hän on läsnä tässä ja nyt. Hänellä on hyvin rauhallinen persoona. Sillä rauhallisuudella tulee myös itselle rauha. Johanna on mua varten, mun asioita varten ja Johanna kuuntelee.

Nyt musta alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että mä hallitsen tätä mun elämää. Ja valo on tullut takaisin mun elämään."

—  Riia Raadla

bottom of page