top of page
HALUATKO TULLA PARHAAKSI VERSIOKSI ITSESTÄSI?
LÄHETÄ minulle POSTIA

Kiitos viestistäsi, sen on vastaanotettu. Olen sinuun yhteydessä. T. Johanna Koivu

"Johannan valmennus oli vaikuttavaa.

Hänen käyttämät valmennusmetodit pureutuivat elämässäni muutosta kaipaaviin asioihin ja toimivat ratkaisut niihin syntyivät helposti.

Pidin Johannan positiivisesta persoonasta ja kunnoittavasta asenteesta toista ihmistä kohtaan.

Todella hyvä kokemus! Suosittelen."

— Leena Kostamovaara

Koivu_Johanna_Koivu_promokuva2_v10_edite

"Kun puoli vuotta sitten aloitin valmennuksen, oli elämässäni tapahtunut ikäviä asioita, asioita joille en voinut mitään. Johannan avulla sain työkaluja, löysin oivalluksia itsestäni ja sain selkeyttä elämääni. Johannalla on taito olla läsnä ja löytää keinoja solmukohtien avaamiseen. Valmennuksen aikana ollaan itketty ja naurettu, halattu ja fiilistelty. Tämä on ollut mieletön matka ja mieletön muutos. Kiitos Johanna kaikista niistä harjoituksista ja työkaluista, jotka ovat vieneet minua eteenpäin."

 

—  Annukka Huhtamäki

Hand Waving Out of Car

"Johannan tapa kannustaa antaa voimaa ja rohkeutta olla oma itsensä. Hänen avullaan löysin itsestäni vahvuuksia, joiden olemassaolosta en ollut tietoinen.

Usko itseeni ja siihen, että riitän, on vahvistunut ja tästä on hyvä jatkaa."

 

—  Mari Kopra

Happy Traveler

Karisma Coachingin ja Johannan ansiosta, olen nyt yli puolivälin, matkalla kohti unelmaani. Kiitos harjoitusten joita olemme tehneet, luotan siihen ja annan luovuudelle tilaa ja uskallan antaa asioiden tapahtua omalla painollaan. Olen varmalla tiellä kohti henkilökohtaista voittoani.

—  Anna Grönberg

Car Clap

Johanna on hyvin läsnäoleva valmentaja. Johannassa on se ainutlaatuisuus, että hän on läsnä tässä ja nyt. Hänellä on hyvin rauhallinen persoona. Sillä rauhallisuudella tulee myös itselle rauha. Johanna on mua varten, mun asioita varten ja Johanna kuuntelee.

Nyt musta alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että mä hallitsen tätä mun elämää. Ja valo on tullut takaisin mun elämään.

—  Riia Raadla

bottom of page