IMPROVISAATIO

Haluaisitko oppia kohtaamaan ihmisiä uudella avoimuudella ja samalla harjoitella luontevia vuorovaikutus- ja läsnäolotaitoja?

 

Saada lisää rohkeutta ja paineensietokykyä esiintymistilanteisiin? 

 

Riisua arjen roolit ja yksinkertaisesti vain hullutella ja pitää hauskaa?


 

Vuorovaikutuskoulutus soveltuu kaikille aikuisille, jotka haluavat lisätä ilmaisuvoimansa, löytää iloa arkeen ja rohkeutta kommunikaatioon. Käytännönläheisillä kursseilla harjoitellaan heittäytymistä teatterilähtöisin menetelmin turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Opetellaan sanomaan KYLLÄ uusille tilanteille ja treenataan mielen joustavuutta. Ja ennenkaikkea heitetään stressi nurkkaan, hullutellaan ja pidetään hauskaa!

Kuva: Mitro Härkönen, näytelmästä Sontiainen - balladi koti-ikävästä

kenelle?

Itseilmaisun kehittäminen on hyödyllistä kaikille, ammatista ja iästä riippumatta. Kursseilla harjoittelemme spontaaniutta, luontevaa itseilmaisua ja vapautunutta äänenkäyttöä. Kurssit sopivat kaikille vuorovaikutuksesta, esiintymisestä ja improvisaatiosta kiinnostuneille aikuisille, aiempaa kokemusta ei tarvita.

Kuva: Milka Alanen

Koulutukseltani olen The Royal Central School of Speech and Drama:sta valmistunut näyttämötaiteiden maisteri (MA), näyttelijä, teatteriohjaaja, esiintymiskouluttaja ja draamaopettaja. Olen myös tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja, LCF Life Coach ja NLP Practitioner.

Minulla on 20 vuoden kokemus esiintyvien taiteilijoiden henkisestä sparraamisesta ja kouluttamisesta.

 

Kun kaipaat iloa ja irtiottoa arjesta, niin ole yhteydessä. Räätälöidään juuri sinun ystävä- tai työporukallesi sopiva workshop!

OTA YHTEYTTÄ, NIIN RÄÄTÄLÖIDÄÄN
SINULLE SOPIVA VALMENNUSPAKETTI:
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Tutustu myös hyvinvointimediani KoivuTV:n verkkojulkaisuun:

© 2019-2020 Johanna Koivu/Karisma Coaching