top of page

Acerca de

eroon esiintymisjännityksestä- karismakoulu masterclass-verkkokurssi on nyt avoinna!

Haittaako jännittäminen elämääsi?

Hermostuttaako sinua presentaation pitäminen tai oman mielipiteen esittäminen vieraassa seurassa?

 

Haluaisitko tulla varmemmaksi esiintyjäksi?

Esiintymisjännitys on hyvin yleinen ongelma. Lohduttavaa on, että jännittämisen kanssa voi oppia elämään ja sen kanssa voi tulla toimeen. Pelkoon voi tutustua ja sen kanssa voi ystävystyä. 

Olen entinen kovan luokan jännittäjä. Tiedän, miltä tuntuu jännittää esiintymisiä kuukausitolkulla etukäteen. Tiedän, miltä lamauttava esiintymispelko tuntuu. Tiedän myös, miltä tuntuu epäonnistua yleisön edessä.

 

Nykyään olen ammattiesiintyjä ja saan parhaat kicksit onnistuneesta esiintymiskokemuksesta.

 

Sinäkin voit oppia nauttimaan esiintymisestä ja kääntämään jännittämisen eduksesi. Minä autan sinua! 

"Jo kolmen valmennuskerran jälkeen uskalsin esiintyä ilman beetasalpaajia. Viimeksi olen esiintynyt ilman lääkkeitä 15 vuotta sitten."

Johanna-Koivu-Karisma-Coaching.jpg

Minä olen Johanna Koivu ja minä autan sinua selättämään esiintymisjännityksen! 

 

Olen aloittanut esiintymisjännittäjien kanssa työskentelyn jo vuonna 2001. Karismakoulu Masterclass: Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin avulla voit harjoitella kanssani turvallisessa ympäristössä omaan tahtiisi milloin vain sinulle parhaiten sopii. 

Pääset syventymään verkkokurssin teemoihin omassa tahdissasi viikko viikolta edistyen. Voit huomata edistystä jo ensimmäisellä harjoitusviikolla!

Olen laatinut sinulle tv-tasoisia videoita, kirjallisia harjoituksia ja äänitteitä, joissa äänen ja kuvan laatu on ammattilaistasoa ja joita on helppo seurata. Näihin sisältöihin olen laittanut kaiken yli 20-vuotisen kokemukseni esiintymiskouluttajana, näyttelijäntyön ja ilmaisutaidon opettajana ja esiintyvänä taiteilijana. 

Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin avulla opit löytämään aivan uudenlaista turvaa, rentoutta ja säkenöivää karismaattisuutta esiintymis- ja vuorovaikutustilanteisiin.

Karismakoulussa pääset mielikuvaharjoittelemaan tavalla, jolla huippu-urheilijat ja ammattiesiintyjät valmistautuvat parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

Kurssin harjoitukset auttavat sinua rauhoittamaan hermostoasi ja sitä kautta rentouttamaan kehoasi. Kun opit parempaa tunteiden säätelyä, et ole enää katastrofiajatusten vietävissä. Harjoittelun kautta hermostunut ja levoton mieli rauhoittuu ja vahvistuu.

Opit muuttamaan suhtautumistasi esiintymiseen ja vuorovaikutustilanteisiin niin, että mielesi toimii sinua varten, ei sinua vastaan.

Sinun ei tarvitse enää kieltäytyä kiinnostavista mahdollisuuksista urallasi tai yksityiselämässäsi jännittämisen vuoksi. Voit oppia nauttimaan esiiintymisestä ja sujuvasta vuorovaikutuksesta muiden kanssa. Löydät itsestäsi aivan uutta potentiaalia ja kasvatat henkistä pääomaasi. Ja kaikki tämä omassa tahdissasi ja oman kotisi rauhassa!

Kuka olen?

​Olen esiintymisvalmentaja Johanna Koivu ja intohimonani on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen voimansa ja karismaattisuutensa. Olen toiminut laajasti hyvinvoinnin kentällä kouluttaen, luennoiden ja mentoroiden vuodesta 2001 lähtien.

Lapsena rakastin esiintymistä. Teini-iässä muutaman huonon kokemuksen jälkeen aloin kuitenkin jännittämään niin paljon, että aloin vihata esiintymistä ja tein kaikkeni, että en joutuisi kyseisiin tilanteisiin. Opin kuitenkin kääntämään jännittämisen edukseni ja aloin nauttimaan yleisön edessä olemisesta niin paljon, että esiintymisestä tuli minulle rakas ammatti.

 

Olen Lontoosta The Royal Central School of Speech and Dramasta valmistunut teatteritaiteen maisteri, näyttelijä ja teatteriohjaaja. Olen saman draamakoulun kasvatteja kuin moni kansainvälisesti menestynyt näyttelijä, kuten Dame Judi Dench ja Kristin Scott Thomas. Olen myös viulisti, esiintymisvalmentaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, LCF Life Coach® Master sekä NLP Practitioner,  opettaja ja kouluttaja: draama, näyttelijäntyö, ääni- ja liikeimprovosaatio ja ilmaisutaito. Olen myös Kehollisen tunneilmaisun metodin kehittäjä ja KARISMA Coaching -valmennuskonseptin luoja.

 

Olen myös juontaja, hyvinvointivaikuttaja sekä terveys- ja lifestylemedia KoivuTV:n juontaja ja tuottaja vuodesta 2016. Olen juontanut MTV3-kanavalla Sing Along -musiikkiohjelmaa ja tuottanut sekä juontanut Alfa TV:lle 10-osaisen hyvinvointiohjelmasarjan.

 

Olen työskennellyt esiintyvänä taiteilijana yli 20 vuotta. Tulin julkisuuteen Lauri Tähkä ja Elonkerjuun viulistina, julkaisimme 6 studioalbumia, joita on myyty yli 500 000 sekä olemme voittaneet mm. 7 Emma-palkintoa. Esiintyvänä taiteilijana minulla on noin 1500 julkista esiintymistä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Minulla on kokemusta niin suorista lähetyksistä televisiossa, radiossa kuin liveyleisön edessä esiintymisestä teatteri- ja keikkalavoilla.

Minut on nähty viimeksi lavalla näyttelijän ja muusikon ominaisuudessa Teatteri Avoimissa Ovissa vuonna 2019- 2020. Kesällä 2022 näyttelin Lapua 1976- elokuvassa ja Nelosen Koskinen tv-sarjassa.

Johanna-172 (1)_edited.jpg
eroon esiintymisjännityksestä -menetelmät

minusta sanottua

Olen saanut hyviä käytännön keinoja mielen rentouttamiseen ja sitä kautta apua esiintymisjännitykseen. Jo parin ensimmäisen valmennuskerran jälkeen koin olevani varmempi tilanteissa, jotka ennen saivat minut paniikin valtaan. Voin lämpimästi suositella valmennusta kaikille, jotka vähänkin kamppailevat esiintymisjännityksen kanssa. Johannalle iso kiitos <3

Johanna Koivun tapa kannustaa antaa voimaa ja rohkeutta olla oma itsensä. Hänen avullaan löysin itsestäni vahvuuksia, joiden olemassaolosta en ollut tietoinen. Usko itseeni ja siihen, että riitän, on vahvistunut ja tästä on hyvä jatkaa.

Johanna on ammattitaitoinen ja kannustava esiintymisvalmentaja. Hänen persoonansa on ystävällinen ja lämmin, mikä edesauttoi muodostamaan valmennukseen psykologisesti turvallisen ilmapiirin, jossa harjoittelu oli helppoa, vaikka edellisestä esiintymisvalmennuksesta oli vierähtänyt jo vuosia. Voin lämpimästi suositella Johannaa, jos kaipaat esiintymisvalmennusta tai esiintyminen tuntuu jännittävältä.

 

Johannan Koivun esiintymisvalmennus oli vaikuttavaa. Hänen käyttämät valmennusmetodit pureutuivat elämässäni muutosta kaipaaviin asioihin ja toimivat ratkaisut niihin syntyivät helposti. Pidin Johannan positiivisesta persoonasta ja kunnoittavasta asenteesta toista ihmistä kohtaan. Todella hyvä kokemus! Suosittelen.

67767c08-86bb-4eef-b4d6-8b149374f131.JPG
EROON ESIINTYMISJÄNNITYKSESTÄ - harjoitusmateriaali:
Broadcast Video Camera

Monipuolisia tv-tasoisia videoita:

 

Mikä esiintymisjännitys?

Juureva esiintyjä

Jännittäjän mieli

Itsetunnon kohotus

Vakaa keho, vakaa mieli

Lavapreesens ja karisma 

Näkökulman muutos

Uskomustyöskentely

Vahvistavat mielikuvat

20220330_105946 (3)_edited_edited.png

Käyttäjäystävällisiä, laadukkaita äänitteitä:

Miksi jännitäminen tapahtuu?

Sanojen voima

Vahvuuksien kartoitus

Mukavuusalue

Avaa karismasi

Turvaa esiintymiseen

Hermoston tasapainottaminen

Writing on Beach

Inspiroivia kirjallisia harjoituksia:

Uskomusten kartoitus

Tavoiteminä

Työkalupakki

Rohkeuden nosto

Vireystila

Esiintymiseen valmistautuminen

Positiivisen muutoksen arviointi

Johanna Koivu esiintymisvalmentaja uttaa eroon esiintymisjännityksestä.
bottom of page