Acerca de

eroon esiintymisjännityksestä- karismakoulu masterclass-verkkokurssi on nyt avoinna!

Haittaako jännittäminen elämääsi?

Hermostuttaako sinua puheen pitäminen tai yleisön eteen astuminen?

 

Haluaisitko tulla varmemmaksi esiintyjäksi?

 

Sujuva esiintyminen on omien ajatusten ja tunteiden tehokasta kommunikointia oman persoonan kautta. Esiintymistaidot ovat opittavissa olevia taitoja ja siihen liittyviä tekniikoita voi harjoitella. Esiintymistaidot eivät ole tärkeitä pelkästään ammatikseen lavalla oleville, sillä tänä päivänä yhä useammassa vuorovaikutustilanteessa tarvitaan vakuuttavia esiintymistaitoja.  

 

Esiintymisjännitys on hyvin yleinen vaiva. Lohduttavaa on, että jännittämisen kanssa voi oppia elämään ja sen kanssa voi tulla toimeen. Pelkoon voi tutustua ja sen kanssa voi ystävystyä. 

Johanna-Koivu-Karisma-Coaching.jpg

Minä olen Johanna Koivu ja minä autan sinua selättämään esiintymisjännityksen! Olen aloittanut esiintymisjännittäjien kanssa työskentelyn jo vuonna 2001. Karismakoulu Masterclass: Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin avulla voit harjoitella kanssani turvallisessa ympäristössä omaan tahtiisi milloin vain sinulle parhaiten sopii.

Olen laatinut sinulle laadukkaita, TV-tasoisia videoita, kirjallisia harjoituksia ja äänitteitä, joihin olen laittanut kaiken 20-vuotisen kokemukseni esiintymiskouluttajana ja esiintyvänä taiteilijana. Pääset syventymään verkkokurssin teemoihin omassa tahdissasi viikko viikolta edistyen. 

Sinun ei tarvitse enää kieltäytyä kiinnostavista mahdollisuuksista urallasi tai yksityiselämässäsi jännittämisen vuoksi. Voit oppia nauttimaan esiiintymisestä ja sujuvasta vuorovaikutuksesta muiden kanssa. Löydät itsestäsi aivan uutta potentiaalia ja kasvatat henkistä pääomaasi.

Kuka olen?

​Olen esiintymisvalmentaja Johanna Koivu ja intohimonani on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen voimansa ja karismaattisuutensa. Olen toiminut laajasti hyvinvoinnin kentällä kouluttaen, luennoiden ja mentoroiden vuodesta 2001 lähtien.

Lapsena rakastin esiintymistä. Teini-iässä muutaman huonon kokemuksen jälkeen aloin kuitenkin jännittämään niin paljon, että aloin vihata esiintymistä ja tein kaikkeni, että en joutuisi kyseisiin tilanteisiin. Opin kuitenkin kääntämään jännittämisen edukseni ja aloin nauttimaan yleisön edessä olemisesta niin paljon, että esiintymisestä tuli minulle rakas ammatti.

 

Olen Lontoosta The Royal Central School of Speech and Dramasta valmistunut teatteritaiteen maisteri, näyttelijä ja teatteriohjaaja. Olen saman draamakoulun kasvatteja kuin moni kansainvälisesti menestynyt näyttelijä, kuten Dame Judi Dench ja Kristin Scott Thomas. Olen myös viulisti, esiintymisvalmentaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, LCF Life Coach® Master sekä NLP Practitioner,  opettaja ja kouluttaja: draama, näyttelijäntyö, ääni- ja liikeimprovosaatio ja ilmaisutaito. Olen myös Kehollisen tunneilmaisun metodin kehittäjä ja KARISMA Coaching -valmennuskonseptin luoja.

 

Olen myös juontaja, hyvinvointivaikuttaja sekä terveys- ja lifestylemedia KoivuTV:n juontaja ja tuottaja vuodesta 2016. Olen juontanut MTV3-kanavalla Sing Along -musiikkiohjelmaa ja tuottanut sekä juontanut Alfa TV:lle 10-osaisen hyvinvointiohjelmasarjan.

 

Olen työskennellyt esiintyvänä taiteilijana yli 20 vuotta. Tulin julkisuuteen Lauri Tähkä ja Elonkerjuun viulistina, julkaisimme 6 studioalbumia, joita on myyty yli 500 000 sekä olemme voittaneet mm. 7 Emma-palkintoa. Esiintyvänä taiteilijana minulla on noin 1500 julkista esiintymistä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Minut on nähty viimeksi lavalla näyttelijän ja muusikon ominaisuudessa Teatteri Avoimissa Ovissa vuonna 2019- 2020. Kesällä 2022 näyttelin Lapua 1976- elokuvassa ja Nelosen Koskinen tv-sarjassa.

eroon esiintymisjännityksestä -menetelmät

minusta sanottua

KARISMA Coachingin ja Johannan ansiosta, olen nyt yli puolivälin, matkalla kohti unelmaani. Kiitos harjoitusten joita olemme tehneet, luotan siihen ja annan luovuudelle tilaa ja uskallan antaa asioiden tapahtua omalla painollaan. Olen varmalla tiellä kohti henkilökohtaista voittoani.

Johanna Koivun tapa kannustaa antaa voimaa ja rohkeutta olla oma itsensä. Hänen avullaan löysin itsestäni vahvuuksia, joiden olemassaolosta en ollut tietoinen. Usko itseeni ja siihen, että riitän, on vahvistunut ja tästä on hyvä jatkaa.

Johanna on ammattitaitoinen ja kannustava esiintymisvalmentaja. Hänen persoonansa on ystävällinen ja lämmin, mikä edesauttoi muodostamaan valmennukseen psykologisesti turvallisen ilmapiirin, jossa harjoittelu oli helppoa, vaikka edellisestä esiintymisvalmennuksesta oli vierähtänyt jo vuosia. Voin lämpimästi suositella Johannaa, jos kaipaat esiintymisvalmennusta tai esiintyminen tuntuu jännittävältä.

 

Johannan Koivun esiintymisvalmennus oli vaikuttavaa. Hänen käyttämät valmennusmetodit pureutuivat elämässäni muutosta kaipaaviin asioihin ja toimivat ratkaisut niihin syntyivät helposti. Pidin Johannan positiivisesta persoonasta ja kunnoittavasta asenteesta toista ihmistä kohtaan. Todella hyvä kokemus! Suosittelen.

67767c08-86bb-4eef-b4d6-8b149374f131.JPG
EROON ESIINTYMISJÄNNITYKSESTÄ - harjoitusmateriaali:
Broadcast Video Camera

Monipuolisia videoita:

 

Mikä esiintymisjännitys?

Juureva esiintyjä

Jännittäjän mieli

Vakaa keho

Pallea ja lihastyö 

Itsetunnon kohotus

Näkökulman muutos

20220330_105946 (3)_edited_edited.png

Laadukkaita äänitteitä:

Sanojen voima

Miksi jännitämme?

Vahvuuksien kartoitus

Mukavuusalue

Avaa karismasi

Simulointi

Turvaa kehosta

Writing on Beach

Kirjallisia harjoituksia:

Uskomusten kartoitus

Tavoiteminä

Turvakupla

Työkalupakki

Rohkeuden nosto

Vireystila

Muutoksen arviointi

adf53ac8-ed40-4075-8fc6-3ff06747dd59.JPG