Acerca de

eroon esiintymisjännityksestä- karismakoulu masterclass-verkkokurssi starttaa vuonna 2022!

Haittaako jännittäminen elämääsi?

Hermostuttaako sinua puheen pitäminen tai yleisön eteen astuminen?

 

Haluaisitko tulla varmemmaksi esiintyjäksi?

 

Sujuva esiintyminen on omien ajatusten ja tunteiden tehokasta kommunikointia oman persoonan kautta. Esiintymistaidot ovat opittavissa olevia taitoja ja siihen liittyviä tekniikoita voi harjoitella. Esiintymistaidot eivät ole tärkeitä pelkästään ammatikseen lavalla oleville, sillä tänä päivänä yhä useammassa vuorovaikutustilanteessa tarvitaan vakuuttavia esiintymistaitoja.  

 

Esiintymisjännityksen kanssa voi oppia elämään ja sen kanssa voi tulla toimeen. Pelkoon voi tutustua ja sen kanssa voi ystävystyä.

Minä autan sinua selättämään esiintymisjännityksen! Harjoittele kanssani turvallisessa ympäristössä omaan tahtiisi milloin vain sinulle parhaiten sopii.

Olen laatinut sinulle laadukkaita, TV-tasoisia videoita, kirjallisia harjoituksia ja äänitteitä, joihin olen laittanut kaiken 20-vuotisen kokemukseni esiintyvänä taiteilijana. Pääset syventymään verkkokurssin teemoihin omassa tahdissasi viikko viikolta edistyen. 

Johanna-Koivu-Karisma-Coaching.jpg
Kuka olen?

Olen esiintymisvalmentaja Johanna Koivu ja intohimonani on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen voimansa ja karismaattisuutensa. Olen toiminut laajasti hyvinvoinnin kentällä kouluttaen, luennoiden ja mentoroiden vuodesta 2001 lähtien.

 

Olen Lontoosta The Royal Central School of Speech and Dramasta valmistunut teatteritaiteen maisteri, näyttelijä ja teatteriohjaaja. Olen saman draamakoulun kasvatteja kuin moni kansainvälisesti menestynyt näyttelijä, kuten Dame Judi Dench ja Kristin Scott Thomas. Olen myös viulisti, esiintymisvalmentaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, LCF Life Coach® Master sekä NLP Practitioner,  opettaja ja kouluttaja: draama, näyttelijäntyö, ääni- ja liikeimprovosaatio ja ilmaisutaito. Olen myös Kehollisen tunneilmaisun metodin kehittäjä ja KARISMA Coaching -valmennuskonseptin luoja.

 

Olen myös juontaja, hyvinvointivaikuttaja sekä terveys- ja lifestylemedia KoivuTV:n juontaja ja tuottaja vuodesta 2016. Olen juontanut MTV3-kanavalla Sing Along -musiikkiohjelmaa ja tuottanut sekä juontanut Alfa TV:lle 10-osaisen hyvinvointiohjelmasarjan.

 

Olen työskennellyt esiintyvänä taiteilijana yli 20 vuotta. Tulin julkisuuteen Lauri Tähkä ja Elonkerjuun viulistina, julkaisimme 6 studioalbumia, joita on myyty yli 500 000 sekä olemme voittaneet mm. 7 Emma-palkintoa. Esiintyvänä taiteilijana minulla on noin 1500 julkista esiintymistä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Minut on nähty viimeksi lavalla näyttelijän ja muusikon ominaisuudessa Teatteri Avoimissa Ovissa vuonna 2019- 2020.

eroon esiintymisjännityksestä -menetelmät

minusta sanottua

KARISMA Coachingin ja Johannan ansiosta, olen nyt yli puolivälin, matkalla kohti unelmaani. Kiitos harjoitusten joita olemme tehneet, luotan siihen ja annan luovuudelle tilaa ja uskallan antaa asioiden tapahtua omalla painollaan. Olen varmalla tiellä kohti henkilökohtaista voittoani.

Johanna Koivun tapa kannustaa antaa voimaa ja rohkeutta olla oma itsensä. Hänen avullaan löysin itsestäni vahvuuksia, joiden olemassaolosta en ollut tietoinen. Usko itseeni ja siihen, että riitän, on vahvistunut ja tästä on hyvä jatkaa.

Kun puoli vuotta sitten aloitin mentaalivalmennuksen, oli elämässäni tapahtunut ikäviä asioita, asioita joille en voinut mitään. Johannan avulla sain työkaluja, löysin oivalluksia itsestäni ja sain selkeyttä elämääni. Johannalla on taito olla läsnä ja löytää keinoja solmukohtien avaamiseen. Valmennuksen aikana ollaan itketty ja naurettu, halattu ja fiilistelty. Tämä on ollut mieletön matka ja mieletön muutos. Kiitos Johanna kaikista niistä harjoituksista ja työkaluista, jotka ovat vieneet minua eteenpäin.

 

Johannan Koivun esiintymisvalmennus oli vaikuttavaa. Hänen käyttämät valmennusmetodit pureutuivat elämässäni muutosta kaipaaviin asioihin ja toimivat ratkaisut niihin syntyivät helposti. Pidin Johannan positiivisesta persoonasta ja kunnoittavasta asenteesta toista ihmistä kohtaan. Todella hyvä kokemus! Suosittelen.

5D4A4923_edited_edited.jpg
Karismakoulu masterclass: eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssille osallistujia otetaan nyt vastaan!
kyllä, haluan eroon esiintymisjännityksestä

Jätä yhteystietosi alle, niin olen sinuun yhteydessä. Verkkokurssi starttaa keväällä 2022.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Kiitos viestistäsi!
DSC_5404.jpg