top of page
Etsi
  • Writer's pictureJohanna Koivu

KARISMA QUEEN® - SÄTEILE UPEUTTASI!

Ole oman elämäsi Karisma Queen ja shine your light!Olen Johanna Koivu, esiintyvä taiteilija ja valmentaja, kouluttaja sekä Karisma Queen® - ja Karisma Coaching® by Johanna Koivu -konseptien luoja. Karisma käsitteenä on viehättänyt minua viimeiset parikymmentä vuotta. Lontoolaisessa teatterikoulussa vuosisadan vaihteessa valmistellessani maisterintutkintoa tutkin karismaa ja sitä, mikä tekee ihmisestä vetovoimaisen lavalla ja lavan ulkopuolella. Tästä syystä päädyin nimeämään konseptini karisma-sanan ympärille.


Kuten jo saatatkin tietää, olen erikoistunut esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentamiseen sekä esiintymisjännittäjien auttamiseen vuodesta 2001.Jännittämisen kanssa työskentely ja paineensietokyvyn kehittäminen on ollut omassa työssäni esiintyvänä taiteilijana äärettömän tärkeää. Olen esiintynyt 20-vuotisen taiteilijaurani aikana näyttelijänä ja muusikkona kymmenille tuhansille ihmisille Suomessa ja ulkomailla. Minulla on kokemusta niin suorista lähetyksistä televisiossa, radiossa kuin liveyleisön edessä esiintymisestä teatteri- ja keikkalavoilla.


Asiakkaani ovat esimerkiksi oppineet esiintymään ilman beetasalpaajia ja päässeet eroon jännittämisen aiheuttamista pyörtymisistä yleisön edessä.Tutustu ruusukullan värisiin Karisma Queen® -killuttimiin KARISMAkaupassa!


Ota käyttöön täysi potentiaalisi

Näyttävät statement-korvikset ovat ainutlaatuinen tapa heijastaa omaa identiteettiäsi ja tarinaasi. Korvisten inspiroivat sanat KARISMA ja QUEEN muistuttavat sinua pysymään positiivisena omassa voimassasi ja voivat auttaa saavuttamaan tavoitteesi. Ehkäpä kyseiset sanat myös kuvaavat persoonallisuuttasi tai sitä potentiaalia, jota sinussa on. Nämä korvakorut ovat loistava tapa näyttää maailmalle, kuka olet.


Karisma Queen® -korvikset on luotu muistuttamaan niiden kantajaa siitä erityisestä voimasta ja sisäisestä säteilystä, jota meillä kaikilla on


Tutustu hopeanvärisiin Karisma Queen® -killuttimiin KARISMAkaupassa!


Haluan valmentajana voimauttaa korvisten kantajia elämään rohkeasti omannäköistä elämää ja säihkymään omaa sisäistä säteilyään. Meillä kaikilla on päiviä ja hetkiä elämässä, jolloin itsetunto on alhaalla ja oma voima on kadoksissa. Haluaisinkin, että kun puet nämä korvikset korviisi, niin muistat myös vaikeina hetkinä vahvuutesi ja arvosi. Näin voit taas katsoa itseäsi tyytyväisenä peilistä ja todeta, että sinulla on lupa olla juuri sellainen kuin olet.


Karisma Queen® -killuttimet ovat minun suunnittelemani ja MAMAkorun toteuttamat. Halusin luoda sellaiset statement-korvakorut, joissa tunnet olosi itsevarmaksi ja kauniiksi. Kun pukeudut korvakoruihin, joista pidät, se heijastuu ulospäin ja antaa sinulle itseluottamusta loistaa. Hankkimalla nämä korvikset et pelkästään suo iloa itsellesi tai lahjansaajalle vaan myös tuet suomalaista käsityötä ja designia.Nämä korvikset olet voinut bongata Johanna Koivun yllä MTV3 Huomenta Suomi -ohjelmassa, Me Naisten tai Voi Hyvin -lehden kannesta.


Karisma Queen®- korvikset ovat näyttävät ja samanaikaisesti keveät ja miellyttävät käyttää. 

Korvikset on valmistettu hopeanvärisestä peiliakryylistä, jossa tausta on valkoinen. Ruusukullan värisissä korviksissa tausta on musta. Metalliosat ovat kirurginterästä.
Kannustan kaikkia olemaan oman elämänsä Karisma Queen ja tägäämään somessa oman kuningatakuvansa #karismaqueen #karismaqueentribe @karismacoaching

Killuttimet ovat osa Karisma Coaching®  by Johanna Koivu -tuoteperhettä. Korvisten hinta on 45€, hinta sisältää postikulut Suomessa ja kauniin korurasian. Tutustu lisää KARISMAkaupassa!Uusi asiakas - haluaisitko, että kartoitetaan sinun elämäntilanteesi? Nyt sinun kannattaa käyttää hyödyksi mahdollisuus ilmaiseen 20 minuutin etäkonsultaatioon kanssani:

Olisi ilo tavata sinut myös Karisma Coaching® somessa!Comments


bottom of page