top of page
Etsi
  • Writer's pictureJohanna Koivu

PRINSESSA MÄRTHA LOUISE: ERITYISHERKKYYS ON SUPERVOIMA

Pääsin haastattelemaan Norjan prinsessa Märtha Louisea ja Elisabeth Nordenigia vuonna 2019. Tein haastattelusta juuri postauksen myös Karisma Coaching -sivustolle, koska moni asiakkaistani on erityisherkkä ja kaipaa lisää tietoa aiheesta.


Märtha Louise ja Elisabeth Nordeng kertoivat KoivuTV:n haastattelussa, kuinka erityisherkkyyden tunnistaa ja millaista elämä on kyseisen ominaisuuden kanssa. Lisäksi kuulemme, kuinka herkkyyden voi kääntää voimavaraksi.Oletko aistiherkkä, usein tunteittesi vietävissä ja koet, että kuormitut helposti ihmisten seurassa? Oletko koskaan ajatellut, että saattaisit olla erityisherkkä? Erityisherkkyys on synnynnäinen ominaisuus, joka koskettaa 20% maailman väestöstä.


KoivuTV tapasi Norjan prinsessa Märtha Louisen ja hänen kollegansa Elisabeth Nordengin Herkäksi syntynyt -kirjan julkaisutilaisuudessa Kustannusyhtiö Otavalla.KoivuTV:n haastattelussa kuulemme, mitkä ovat erityisherkkyyden hyvät ja huonot puolet sekä millaista on elämä erityisherkän kumppanin kanssa. Märtha Louisella oli voimauttava viesti erityisherkille: erityisherkkyys on supervoima.


Klikkaa ylläolevaa kuvaa, niin kuulet lisäksi prinsessan vinkit erityisherkän hyvinvointiin ja jaksamiseen! Mukavia katseluhetkiä!

KoivuTV on viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.Uusi asiakas - haluaisitko, että kartoitetaan sinun elämäntilanteesi? Nyt sinun kannattaa käyttää hyödyksi mahdollisuus ilmaiseen 20 minuutin etäkonsultaatioon kanssani:


https://www.karismacoaching.fi/yhteys
Olisi ilo tavata sinut myös Karisma Coaching® somessa!Löydät minut myös KARISMAkaupastaSinua saattaisi kiinnostaa myös:
Olen Johanna Koivu ja intohimonani on auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen voimansa ja karismaattisuutensa. Olen toiminut laajasti hyvinvoinnin kentällä kouluttaen, luennoiden ja mentoroiden vuodesta 2001 lähtien. Olen myös hyvinvointi- ja lifestylemedia KoivuTV:n tuottaja. Olen viulisti-näyttelijä, teatteriohjaaja, esiintymisvalmentaja, draamaopettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach Master® ja NLP Practitioner.


Tarjoan mentaalivalmennusta ja esiintymiskoulutusta työyhteisöille, yksityisasiakkaille ja ryhmille. Otan vastaan Eirassa ja Lauttasaaressa sekä terveysklinikka Olonissa Ruoholahdessa. Lisäksi teen asiakastyötä etänä videopuhelun välityksellä.


Erityisosaamiseni on auttaa asiakasta tunnistamaan vahvuutensa ja piilevät kykynsä. Olen motivaattori ja läsnäoleva kanssakulkija asiakkaan matkalla kohti sisäistä kehitystä, parempaa itsetuntemusta ja sitä kautta laadukkaampaa elämää.


Erikoistumisalaani on esiintymisjännitys ja karisma. Olen auttanut asiakkaitani irti esiintymisjännityksestä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Haluaisitko sinä eroon esiintymisjännityksestä? Lue lisää KARISMAkoulu Masterclass: Eroon esiintymisjännityksestä - verkkokurssistani täältä.

Comments


bottom of page